lørdag 12. april 2014

Slettvar på seng av grønnsaker.

Av min venn Zoran i Sjøkroken kjøpte jeg en Slettvar på rundt 1,2 kg. Etter anbefaling av han tilberedet jeg den på en seng av grønnsaker. Fenikkel, gulrøtter, paprika, og vårløk. Grønnsakene blendes med litt salt og tre spiseskjer god olivenolje fra Italia. (Bolsena)
Til dette hadde vi i glasset vinen Trimbach Risling fra Alsace og byen Ribeauville.
Dette smakte helt himmelsk.




























- Posted using BlogPress from my iPad


Location:Vadbenken,Hvaler,Norge

2 kommentarer:

  1. Bildet gjør ingenting, har fått mail fra T som vidresendte din fristende middag !
    Wow, skal si du er flink Finn !

    Håper du har noen rolige (les fri fra oppussing) dager nå i påsken, nyt og kos dere, håper solen skinner så fine turer kan tas.

    SvarSlett
  2. Hello friends, its wonderful post about cultureand entirely defined, keep it
    up all the time.

    Review my page :: cenaless; www.dcg.kr,

    SvarSlett